torsdag 25 februari 2010

Topptips vinst + Tradingtips

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Topptipset satt fint igår ! Härligt med ett sent Reading mål, det gjorde så utdelningen blev 967 kr istället för 281 kr. Helt okej ! Det behövdes, har inte vunnit på Topptipset på länge... Grattis till alla som rygga :)

Idag gäller Europa League och jag har hittat dragen ikväll !

Match: PSV - Hamburg.
Tips: BOKA X
Odds: 3,4
Insats: 150 Kronor
Resultat: En av de snabbaste vinsterna i min trading karriär. Efter 2 minuter gör Ola Toivonen 1-0 till PSV ! Oddset på SPELA stiger till 4,8 och jag tradar ut min position. VINST: 41,23 SEK !!!

Kommentar Första matchen vann Hamburg med 1-0. PSV måste alltså framåt annars blir det respass ut ur Europa League.
Första matchen innehöll massor av målchanser åt båda håll men det var ingen riktig skärpa framför mål. Jag tror att den kommer att finnas där idag och vi kommer nog att få se öppet spel.

Matchen går live på TV4 Sport för den som vill se den :) JAG SKA BÄNKA MIG IALLAFALL !
Match: Werder Bremen - Twente
Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,56
Insats: 300 Kronor.
Resultat: Måste säg att jag hade lite tur, efter 11 minuter av matchen tradar jag ut till en vinst. 3 minuter efter gör Werder Bremen mål. Matchen slutar 4-1...... Jag hoppas att alla som spela trada ut när det gått 10 minuter eller nåt sånt. VINST: 28,56 SEK !!!

Kommentar De flesta tror på massor av mål i den här matchen... Jag tror tvärtom. Varför? Twente vann första matchen med 1-0 på sin hemmaplan. Det räcker med 0-0 för att ta sig vidare. Tittar man närmare på Twentes laguppställning ikväll så är den verkligen DEFENSIV ! Till och med tränaren har gått ut och sagt att 0-0 är av största prioritet. (Om då dem inte lyckas göra mål själva)

Werder Bremen måste framåt och många lägen kommer säkert att dyka upp, men Twentes försvar är riktigt bra och sammansvetsat så det blir tufft. Jag bygger mitt spel på att det blir avvaktande 10-12 första minuter av matchen.

Lycka till med tradandet ikväll !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

3 kommentarer:

 1. Hej en fråga bara...(
  Om man Boka x och väntar utan att gröna ut och det blir 3,4-0 till ett lag..
  då är det väl bara ligga kvar med det man bokat eller har jag fattat det fel?
  i längden kanske det är riskabelt och chansa det ska bli lika men enstaka matcher där det blir mycket mål till ett lag måste man gröna ut då med?

  SvaraRadera
 2. Tjena !

  Du har helt rätt för dig. Om ett lag leder med 3-0 och du har bokat X behöver du inte spela på att det ska bli X. Du kommer sannolikt att vinna ditt vad.
  Man "måste" aldrig gröna ut. Men om det blir 1-0 och du har en chans att vinna hur det än går i matchen så bör man ta den. Annars är man bara en vanlig gambler, och ingen Sport Trader. I längden kommer du nog inte tjäna några pengar. Jag har testat i början av min Sport Trading karriär att ligga kvar, men då blev det svidande förluster istället för härliga vinster...

  SvaraRadera
 3. bra då tänker jag rätt hur detta funkar,,
  tog ditt tips på psv matchen,,grönat ut den redan:)

  SvaraRadera