onsdag 24 februari 2010

Hur man använder Arbcruncher

När man har bokat oavgjort i en fotbollsmatch och det trillar in ett mål så vill man ju "gröna ut" så snabbt som möjligt. Då kan det vara lite knepigt med uträkningen och hur mycket man ska satsa för att kunna vinna lika mycket pengar om matchen slutar med hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Därför finns det geniala verktyget Arbcruncher.

Hur Arbcruncher fungerar:

1. Låt oss säga att du ska spela på Chelsa - Everton. Du bokar oavgjort till oddset 3,30.

2. Du går till Arbcrunchers hemsida där verktyget finns tillgängligt.

3. I vänster sidebar hittar du olika alternativ. Se till att välja "Back/Lay".

4. Den svarta pricken ska klickas för i fältet "Lay Selection 1". I kolumnen "Price" skriver du in 3,30 (oddset du fick när du bokade krysset var 3,30) I kolumnen "Stake" skriver du in hur mycket du har satsat på matchen. Vi säger 300 kronor för just detta exempel.

5. Där står 5,00% nedanför ordet Comm (Commission) och om du är en ny spelare hos Betfair så kommer de att ta 5,00% i kommission på varje vinst. Det är så bolaget tjänar sina pengar. Betfair är ingen vanlig bookmaker utan de tar ut en liten provision för alla spelare som vinner. Men när du har spelat en längre tid hos Betfair så kommer din kommission att sjunka med tiden. Det beror på hur många poäng som du samlar ihop. Desto mer du spelar, desto mindre provision betalar du. Hur många poäng du har samlat in hittar du inne på ditt konto. Men exemplet här grundas på att det är 5,00% som gäller.

6. Matchen startar och efter 20 minuter gör Chelsea 1-0 ! Perfekt och det är precis nu som du ska gröna ut. Marknaden stängs och du väntar på att oddsen ska dyka upp. Efter 20-30 sekunder öppnas marknaden upp igen och nu ska du spela på oavgjort då oddset har gått upp till 4,3. Nu kan man enkelt fixa så att man vinner hur det än går i matchen.

7. Du går till Arbcruncher och i fältet "Back Selection 1" under "Price" skriver du in 4,3. Efter det klickar du på "Calculate".
I kolumnen "Stake" så ser du att du behöver satsa 230,23 kronor på att det ska bli oavgjort i matchen. Då kommer du att få en profit på 66,27 kronor hur det än går i matchen.Yield betyder hur många % du vinner av ditt satsade kapital.

8. Efter det öppnar du upp Betfairs hemsida igen och klickar i att du vill ha oddset 4,3 och satsar 230,23 kr och skickar iväg din oddsorder.

9. Sen är det bara till att luta sig tillbaka i soffan med en iskall öl i handen då saldot på ditt Betfair konto kommer att öka när matchen är slut.

8 kommentarer:

 1. Tack så mycket...nu klarnade det till lite:)
  enkelt program det där:) men man ser ju att man måste satsa en del för att vinna,,
  om man spelar så där.. är det bara 0-0 resultat man ska vara rädd för då?

  SvaraRadera
 2. Jo, det har du rätt i. Det behövs ju rätt stora summor om man vill vinna mycket på en gång. Men det är bättre att satsa 200-500 kronor i varje match och vinna lite väldigt ofta istället för att gå uppemot 1000 eller 2000 kronor.
  Om du väljer ut jämna matcher med ett lågt BOKA odds så kvittar det vem som gör mål. Oddset kommer ändå att gå upp. Ett exempel idag, Inter - Chelsea. Det kvittar vilket lag som gör mål, oddset för att SPELA på kryss kommer att stiga ändå. Så ja, det enda resultat du behöver vara rädd för är 0-0 .

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Tänkte kolla om du har kollat närmare på easy trader 2? Verkar det bra lr?

  SvaraRadera
 4. Jaa, det har jag gjort ! Köpte det för 3 dagar sedan men har inte riktigt hunnit läsa igenom vad det handlar om, men det är iallafall olika system som minimerar risk på Betfair. Men ska läsa igenom det fullständigt och skriva om det här på bloggen :)

  SvaraRadera
 5. Tack för en bra och underhållande blogg...
  Är Arbcruncher gratis?

  SvaraRadera
 6. jag får oddset 4.30 när jag bokar oavgjort.Sen blir det mål i 14 minuter senare, och jag kan låsa ut på 7.00 ska jag satsa 18.43 eller 60.81 hade du kunnat svara på det annars är jag med på allt!

  bra blogg ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt svårt för mig att svara på då jag inte vet vilken summa du bokade oavgjort med från start ?

   Radera