onsdag 24 februari 2010

Hur man använder Arbcruncher.

När man har BOKAT kryss i en match och det trillar in ett mål så vill man ju "trada ut" eller "gröna ut" som det också kan kallas. Då kan det vara lite knepigt med uträkningen om hur mycket man ska satsa för att kunna vinna lika mycket på en 1,X eller 2. Därför finns det geniala verktyget ARBCRUNCHER som man kan räkna ut detta med !

Hur man använder Arbcruncher:

1. Låt oss säga att du ska spela på Stoke - West Ham. Du BOKAR X innan match till oddset 3,30.

2. Du går till ARBCRUNCHER.

3. Längst upp till höger hittar du en pil som visar neråt. Klicka på den. Välj sedan "BACK/LAY".

4. Den svarta pricken ska stå i fältet "Lay Selection 1". I kolumnen "Price" skriver du in 3,30 (Priset du fick när du BOKA krysset var 3,30) I kolumnen "Stake" skriver du in hur mycket du har satsat på matchen. Vi säger 300 kronor för detta exemplet.

5. Du ser att där står "5,00%" nedanför "Comm" (Commission) Om du är ny spelare för att spela på Betfair så kommer du att ha 5,00% i kommission. Betfair tar då 5,00% av alla dina vinster. Det är så dem tjänar sina pengar. Betfair är ingen vanlig bookmaker, dem tar ut en liten provision för alla spelare som vinner. Men... När du har spelat en längre tid hos Betfair så kommer din kommission att sjunka. Det beror på hur många Betfairpoäng du samlar ihop. Desto mer du spelar, desta mindre provision betalar du till Betfair. Hur många poäng du har samlat in hittar du på ditt Betfairkonto i "Mitt Konto". Men exemplet här grundas på att det är 5,00%. Jag har till exempel kommit ner i 3,6% på mitt konto. Har man gjort det så ändrar man bara det till 3,6%.

5. Matchen startar och efter 20 minuter gör Stoke 1-0 ! Det är precis nu som du ska "trada ut" eller "gröna ut". Marknaden blir "Stängd" och du väntar på att oddsen ska dyka upp. Efter 20-30 sekunder gör dem det och då är SPELA oddset på X uppe i 4,3 ! PERFEKT ! Nu kan man göra så man vinner hur det än går i matchen :)

6. Du går till Arbcruncher och i fältet "Back Selection 1" under "Price" skriver du in 4,3. Efter det klickar du på "Calculate".
I kolumnen "Stake" så ser du att du behöver satsa 230,23 kronor på att det ska bli X i matchen (SPELA) Då kommer du att få en "Profit" på 66,27 kronor eller 66,28 kronor hur det än går i matchen.
"Yield" betyder hur många % du vinner av ditt satsade kapital.

7. Efter det går du till din Betfair sida, klickar att du vill ha 4,3 och satsar 230,23 och klickar på skicka iväg order.

8. Sen är det bara att luta sig tillbaka i soffan med en iskall öl i handen. DU KOMMER ATT VINNA PENGAR HUR DET ÄN GÅR I MATCHEN !


Detta var hur Arbcruncher fungerar. Om ni inte förstår eller har några frågor så är det bara att höra av sig :) När jag själv började med Sport Trading så fattade jag NOLL av hur Arbcruncher fungerar. Men efter en tid så klarnade det alltmer.

Träning ger färdighet som man säger.

8 kommentarer :

 1. Tack så mycket...nu klarnade det till lite:)
  enkelt program det där:) men man ser ju att man måste satsa en del för att vinna,,
  om man spelar så där.. är det bara 0-0 resultat man ska vara rädd för då?

  SvaraRadera
 2. Jo, det har du rätt i. Det behövs ju rätt stora summor om man vill vinna mycket på en gång. Men det är bättre att satsa 200-500 kronor i varje match och vinna lite väldigt ofta istället för att gå uppemot 1000 eller 2000 kronor.
  Om du väljer ut jämna matcher med ett lågt BOKA odds så kvittar det vem som gör mål. Oddset kommer ändå att gå upp. Ett exempel idag, Inter - Chelsea. Det kvittar vilket lag som gör mål, oddset för att SPELA på kryss kommer att stiga ändå. Så ja, det enda resultat du behöver vara rädd för är 0-0 .

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Tänkte kolla om du har kollat närmare på easy trader 2? Verkar det bra lr?

  SvaraRadera
 4. Jaa, det har jag gjort ! Köpte det för 3 dagar sedan men har inte riktigt hunnit läsa igenom vad det handlar om, men det är iallafall olika system som minimerar risk på Betfair. Men ska läsa igenom det fullständigt och skriva om det här på bloggen :)

  SvaraRadera
 5. Tack för en bra och underhållande blogg...
  Är Arbcruncher gratis?

  SvaraRadera
 6. jag får oddset 4.30 när jag bokar oavgjort.Sen blir det mål i 14 minuter senare, och jag kan låsa ut på 7.00 ska jag satsa 18.43 eller 60.81 hade du kunnat svara på det annars är jag med på allt!

  bra blogg ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt svårt för mig att svara på då jag inte vet vilken summa du bokade oavgjort med från start ?

   Radera