söndag 21 februari 2010

Wolfsburg - Schalke. (Tyskland/Bundesliga 2) (17:30)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: BOKA X
Odds: 3,40
Insats: 200 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Schalke 04 gör mål efter en halvtimme ! Vinsten kan säkras och givetvis gör jag detta :) GUTT ! Spela oddset på X går upp till 4,2. VINST: 36,48 SEK !!!

Kommentar Wolfsburg spelade match i veckan borta mot Villareal i Europa League. Fick med sig 2-2 till returen i Tyskland. Men mycket krafter ödslades på den matchen och spelare kan vara slitna.

Schalke har inte förlorat på 6 matcher och spelet är lysande för dagen. Mot Wolfsburg tror jag ett par bollar kan trilla in pga Wolfsburgs dåliga försvar.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar