onsdag 10 februari 2010

Onsdag = Topptips Och Många In-Play Matcher !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se


Kunde knappt bli bättre igår. Carlisle - Leeds blev där vinst då ! Matchen slutade faktiskt 2-3 så hela 5 mål fick vi se där, men det hade inte så stor betydelse för vinsten var ju redan säkrad :)

I matchen mellan Sporting - Benfica blev det lite av ett drömscenario. Benfica tar ledningen i sjunde minuten plus att Sporting får en man utvisad och SPELA oddset på oavgjort rusar upp till 8,0 !
Hade inte Sporting får en man utvisad så gissar jag att oddset hade legat mellan 4,5 - 5,0 . Så det var inte helt fel med en utvisning !

Idag erbjuder Betfair väldigt många In-Play matcher och det kommer att komma upp spel lite senare.

Jag känner att en vinst på Topptipset kommer allt närmre så min Topptips rad kommer också att läggas ut.

Nu blir det till att köra skidor i skogen !


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !
Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar