söndag 21 februari 2010

Bologna - Juventus. (Italien/Serie A) (15:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag har kommit in i en svacka känns det som. Alla matcher som jag tycker är bra med ÖVER/UNDER 3,5 metoden är inte alls bra ! Lagen gör mål de första 5-10 minuterna !!! Det får bli ordning på detta nu och idag ska jag göra ALLT för att leverera vinster.

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,34
Insats: 400 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! 0-1 rätt så tidigt i matchen men jag avvaktar tills domaren blåser av första halvlek. Då väljer jag att trada ut till en vinst. VINST: 37,83 SEK !!!

Kommentar Bologna har ett enmanna anfall kan man säga. Det är Marco Di Vaio som står för det mesta och det bästa. Försvaret är riktigt bra också. De 3 senaste matcherna har slutat 0-1,0-0 och 1-1.

Juventus spelade match i veckan mot Ajax och gjorde det riktgit bra ! Vinst med 1-2 på bortaplan är grymt strarkt mot Ajax. Jag tror att en reaktion kan komma i den här matchen och vinner "Juve" blir det nog 0-1....

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar