söndag 14 februari 2010

Bolton - Tottenham. (England/FA-Cupen) (14:30)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: BOKA X
Odds: 3,55
Insats: 120 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Bolton gör första målet och oddsen stiger väldigt blygsamt. Men man får ändå 3,95 . Det blir en liten vinst. VINST: 11,55 SEK !!!

Kommentar: Tottenham vilade flera spelare mot Wolves i veckan för att vara redo för den här uppgiften. Harry Redknapp har gjort klart för alla att FA-Cupen tar man på stort allvar. Ledley King, Michael Dawson och Luka Modric ser ut att inte kunna vara med i dagens match.

Bolton ligger näst sist i Premier League och laget har inte råd att satsa på alla cuper som spelas. Att hänga kvar i PL är snäppet viktigare.
Owen Coyle (Boltons manager) har sagt att vi tar matchen på allvar men vi kommer att gå runt med mycket folk.

Jag tror att Tottenham gör första målet och då kan man stänga matchen med en vinst. Gör Bolton första så komemr inte oddset att gå upp så mycket men trada ändå ut.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar