tisdag 9 februari 2010

Carlisle - Leeds. (England/LDV Lans Trophy) (20:00)

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,37
Insats: 250 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Efter 10 minuter av matchen väljer jag att ta min vinst. VINST: 14,85 SEK !!!

Kommentar: Carlisle vann med 1-2 i förra matchen så Leeds måste framåt. Leeds satsar givetvis inte på denna cup för huvudmålet är att ta sig upp en division.
Hemmalaget kommer att försöka försvara sin 1-2 ledning och vi kommer nog att få se en målsnål match tror jag. Engelska lag i de lägre divisionerna kan ju vara en aning oberäkneliga så det får bli en liten insats.


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar