onsdag 10 februari 2010

Getafe - Sevilla. (Spanien/Copa Del Rey) (22:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Tips: BOKA X
Odds: 3,50
Insats: 300 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Getafe borde ha gjort mål i första halvlek men Sevilla hade tur. Målet kommer istället för Getafe i början av andra halvlek och SPELA oddset på X går upp till 4,6. Jag satsar då 228 kronor på motsatt håll. VINST: 68,21 SEK !!!

Kommentar Jag hade aldrig trott att man skulle hitta ett såhär lågt BOKA odds på den här matchen !!!
Första matchen slutade 2-0 till Sevilla och det var absolut inte rättvist på något sätt. Palop (Sevillas målvakt) gjorde fantastiska räddningar och räddade laget från att ligga under med 2-3 bollar i halvlek.
Getafe måste nu framåt och göra minst 2 mål. Gör inte laget mål framåt så kommer där säkerligen uppstå ytor bakåt som Sevilla kommer att utnyttja GARANTERAT !
ETT RIKTIGT SPELVÄRT SPEL ÄR DETTA !Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar