torsdag 4 februari 2010

Waalwijk - Feyenoord. (Holland/Eredivise) (20:00)

Tips: Använd dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,42
Insats: 250 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Inget mål efter ungefär 12 minuter in i matchen och då väljer jag att trada ut. VINST: 22,36 SEK !!!

Kommentar:

Waalwijk är ett väldigt dåligt lag, inget snack om saken. Men på hemmaplan brukar dem vara rätt bra på att hålla nollan mot bra lag väldigt länge. När dem mötte PSV för inte så länge sedan gjorde inte PSV mål förrän minut 65 ! Matchen slutade sedan 0-2. Jag tror ju absolut inte hemmalaget vinner, men att hålla nollan i 10-15 minuter tror jag där är bra chans till.
Feyenoord har kommit igång efter lite sämre resultat och är på allvar med om att slåss om europa platser och alla tror att det blir en överkörning idag, men jag tror att det kommer att bli tufft och vinner "Noord" så är det inte med mycket. Bra trading match !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar