fredag 26 februari 2010

Schalke 04 - Dortmund. (Tyskland/Bundesliga) (20:30)


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Bra speldag igår ! Vinsterna rullar in ! Det är precis som det ska vara ;)

Jag spelade på Salzburg - Standard Liege. Det gick riktigt bra ! Här ser ni en screenshot.Gröna siffor ÖVERALLT är bäst !

Jag hade viljat använt mig av ÖVER/UNDER 3,5 mål på Schalke 04 - Dortmund idag. Men oddset är lite snålt, 1,32 får man... Men jag testar ändå ett spel. Är rätt säker på en målsnål match. Men som sagt, oddset bör vara över 1,35 om spel ska vara lockande.

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,32
Insats: 350 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Inga mål efter 11-12 minuter och BOKA oddset är nere på 1,22. VINST: 27,35 SEK !!!

Kommentar Schalke 04 är starka defensivt. På de 6 senaste matcherna har dem bara släppt in 4 mål. Då har dem även gjort 8 framåt.

Dortmund saknar sin bästa målskytt och brukar vara inblandade i målrika tillställningar, men idag blir det avvaktande spel från början tror jag. Detta är även ett derby och det kommer att bli stenhårt spel ute på planen. Inget skönspel = Dåligt med mål?


Har ni lite tid över??? Då tycker jag att ni borde läsa Betfairpengar som går att hitta från Mrbets hemsida.

Du kommer att hitta olika strategier som du kan använda när du spelar på Betfair. Jag har läst igenom den och det var mycket bra information man får ta del av HELT GRATIS !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar