lördag 20 februari 2010

Mallorca - Sevilla. (Primera Division) (22:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,33
Insats: 300 Kronor
Resultat: FEL !!! Mallorca gör ett tidigt mål och efter en stund gör Sevilla 1-1. Men jag väntade. Matchen stod fortfarande 1-1 en bit in på andra halvlek och då tradar jag ut till en liten förlust. FÖRLUST: 23 SEK !!!

Kommentar Mallorca har tio raka segrar på sin hemmaplan ! Hur konstigt låter inte det??? Men det är ett faktum och laget är sjukt starkt. Laget kan besegra vilket lag som helst hemma sen kan man förlora med 2-1 borta mot Xerez..... Inte riktigt logiskt.

Sevilla har hamnat i en svacka spelmässigt och kommer inte till riktigt bra målchanser längre. Att hitta den rätta känsla BORTA mot Mallorca, nja, det tror jag inte... Målsnål match tror jag det blir.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar