lördag 6 februari 2010

Union Berlin - Augsburg. (Tyskland/Bundesliga2) (13:00)

Man kan säg att jag hade rätt så rätt i min analys mellan Kalmar - Molde. Matchen slutade 6-4 !!! Så många mål blev där ;)

Lördag idag och väldigt många matcher att välja bland. Ett riktigt "Gutteboor" kan man också beskriva det som.

Tips: BOKA X
Odds. 3,55
Insats: 100 Kronor (Risken blir 255 Kronor)
Resultat: FEL !!! Matchen stod 0-0 efter ungefär 65 minuter ach det fick bli en trade out till en förlust. FÖRLUST: 77 SEK !!!

Kommentar: Union Berlin snittar 1,4 mål när dem spelar på hemmaplan och det är bättre än många andra "halvbra" lag i Bundesliga 2. Laget kommer att sakna 2 spelare som är ordinarie i backlinjen idag.
Augsburg öser in mål och innehar en tredjeplats för tillfället i tabellen.
Bortalaget snittar smått otroliga 2,4 mål per matche på bortaplan och 77% av alla bortamatcher laget har spelat har slutat med ÖVER 2,5 mål.

Union Berlin kan spela väldigt snålt om dem vill och det har laget gjort mot bra motstånd på bortaplan. Då har "spelarbussen" varit parkerad framför mål och ingenting har knappt hänt. men på hemmaplan måste dem bjuda upp till dans annars buar hemmapubliken ut laget. Det tror jag kommer att bädda för Augsburg och ett par mål i matchen blir det nog. 1-2 ?


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar varje månad på Betfair. Med Fotbollspengars metoder kan man tjäna 300-3000 SEK på varje match man spelar på ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar