söndag 7 februari 2010

Siena - Sampdoria. (Italien/Serie A) (15:00)

Tips: BOKA X
Odds: 3,40
Insats: 120 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Den här var nästan för enkel. Mål i tredje minuten och man kan enkelt ta sin vinst redan då :) Det är så det ska vara ! VINST: 21,72 SEK !!!

Kommentar: Siena spelade riktigt bra mot Roma och var värd att få med sig en poäng men det blev förlust med 2-1. Till den här matchen är Cribari och Brandao tillbaka.
Sampdoria får tillbaka den målfarlige Cassano och han kommer säkert vara riktigt sugen på att sätta dit ett par bollar !
Här spelar också 2 offensiva lag mot varandra och jag förväntar mig några mål.HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar varje månad på Betfair. Med Fotbollspengars metoder kan man tjäna 300-3000 SEK på varje match man spelar på ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

4 kommentarer:

 1. Hej! Jättebra blogg. Jag undrar om det här med Fotbollspengar.se. Jag förstår att du inte orkar skriva hur det fungerar steg för steg. Men kan du bara ge mig en överblicksbild av hur det är? Alltså är det baserat på scalping eller är det livematcher som spelas? Och hur säkert är det? Bara enkel överblick med några ord.

  Mvh Fredrik

  SvaraRadera
 2. Jag tackar så mycket :) Givetvis kan jag göra det. Jag svarar alltid på mina läsares frågor :)
  För det första, det handlar inte om scalping. Jag har själv testat att "scalpa" häst och fotbolls marknader men då har jag alltid lyckats förlora pengar ;) Inget för mig helt enkelt.
  Fotbollspengar handlar om att spela på livematcher. Eller In-Play matcher som det så fint heter. Det är smarta tradingmetoder som minimerar risk väldigt mycket. Man kan faktiskt rätt så enkelt bygga upp en enorm kassa om man använder sig rätt av materialet som man får. Men det gäller att börja försiktigt. Lär dig hur det fungerar innan du satsar för mycket. Fotbollspengar har efter år av testande hittat de säkraste metoderna för att vinna på fotbollsmatcher väldigt enkelt. Men på deras hemsida står där att man ska kunna tjäna mellan 300-3000 SEK på varje fotbollsmatch man spelar. Absolut, detta går att uppnå. Inga tvivel om den saken men då ska man givetvis ha rätt mycket pengar på sitt bettingkonto. Dum som jag var i början så trodde jag att jag skulle tjäna dessa summor när jag satte in 1000 SEK när jag började min karriär som Sport Trader ;)Men jag förstod snabbt att man skulle behöva lite större summor på kontot för att vinna så mycket. Men nu när jag har byggt upp min kassa rejält så kan jag vinna dessa summor väldigt ofta :) En enda helg kan betyda 5000-6000 SEK. Men... du frågar hur säkert detta är? Det är en svår fråga att svara på. Fast om du ska ha min peronliga åsikt så tycker jag att det är rätt enkelt. Jag vill inte skryta eller något sånt, men jag är fruktansvärt insatt i fotbollsvärlden och har koll på allt som rör fotboll i Europa. Så för mig är det nog lättare att vinna som vet väldigt mycket. Kunskap ger vinster som jag brukar säga. Men man behöver faktiskt inte kunna så jättemycket om alla lag. Fotbollspengar lägger dagligen ut tips som man kan använda sig av. Jag skulle hitta egna spel i början för jag skulle minsann vara bättre än Fotbollspengar ;) Men jag märkte att de personer som ligger bakom Fotbollspengar är fruktansvärt kunniga dem med ! Så jag använder nästan dagligen mig av deras tips och ideér för att vinna :)
  Har du fler frågor så bara fråga på !

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för utvecklat svar!
  Nu fattar jag lite mer och det känns lite säkrare att ge sig in i.
  Jag är också väldigt insatt i fotboll. Det har varit min största passion sedan 10-års ålder och har spelat på sport mer på skoj i några år. Så att kunna leva på att beta?! Tackar tackar är det väl bara att säga då.
  Jag ska prova på fotbollspengar.
  Keep it up!

  Mvh Fredrik

  SvaraRadera
 4. Varsågod :) Alltid kul att kunna hjälpa andra. Fotboll är ju faktiskt världens bästa sport så det är inte så konstigt ;) Det hade varit kul om du hade hört av dig om hur det går :)

  SvaraRadera