måndag 22 februari 2010

Molde - FC Midtjylland. (Vänskapsmatch/La Manga) (18:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag har hittat ett system som jag tänkte testa. Har läst vad olika människor har sagt om systemet och det verkar lovande. Clickbank har hand om betalningen så om man inte är nöjd har man 60 dagar på sig att få tillbaka pengarna.

Jag hittade systemet när jag surfa på olika bettingsidor så jag tänkte göra lite reklam för MrBet . På MrBet kan du hitta dagliga speltips på fotboll. Jag har följt dessa tips en tid och spelen som ges är riktigt bra ! Väldigt bra analyser kan du också hitta.

Du kommer även hitta systemet som jag ska testa. Easy Trader PRO 2 är systemet som jag tänkte testa.

Men idag är det tradingtips som gäller !

Tips: BOKA X
Odds: 3,55
Insats: 200 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Molde gör mål i 45:e minuten och jag tradar ut. VINST: 52,48 SEK !!!

Kommentar Molde är ett av Norges målfarligaste lag och skapar alltid massor av chanser. Mot ett mediokert motstånd som Midtjylland ska det kunna bli ett par mål enligt mig.

Vad ska man säga om Midtjylland? Har egentligen inte mycket att komma med då det inte går att hitta så mycket information... Träningsmatcher brukar kunna bli rätt så målrika. Tycker att BOKA oddset för X är förvånansvärt lågt så jag tar det direkt !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

2 kommentarer:

  1. Hej! Kul att du gillar mina spel och analyser och tack för länken! =)

    /MrBet.nu

    SvaraRadera
  2. Tjena mannen ! Det är jag som ska tacka :) Du har en väldigt informationsrik och bra sida !

    SvaraRadera