söndag 7 februari 2010

Bologna - AC Milan. (Italien/Serie A) (15:00)

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,37
Insats: 400 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Efter 15 minuter av matchen tradar jag ut, fortfarande 0-0. Får BOKA oddset 1,24 jämfört med 1,37 på som jag SPELA innan match. VINST: 39,90 SEK !!!

Kommentar:Bologna får klara sig utan sin förstemålvakt igen men det har inte gjort så mycket i de 4 sista matcherna då Bologna är obesegrade. Spelar smart fotboll och släpper inte till mycket.
Milan fick bara 1-1 mot Livorno och det var givetvis en klar missräkning. Laget är säkert revanschsuget men mot Bologna i bra form blir det riktigt tufft. Tror på lite mål.HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar varje månad på Betfair. Med Fotbollspengars metoder kan man tjäna 300-3000 SEK på varje match man spelar på ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar