onsdag 17 februari 2010

Karlsruhe - 1860 München. (Tyskland/Bundesliga 2) (18:30)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tradingtips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,34
Insats: 305 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Efter 8-9 minuter kände jag mig nöjd och BOKA oddset var då nere i 1,23 . Jag gjorde då en "Green Out" . VINST: 26,42 SEK !!!

Kommentar: Karlsruhe har väldigt dålig form och har 4 raka förluster. Laget har saknat spelare som nu skall vara tillbaka enligt mina kållor. Det rör sig främst om defensiva pjäser som ska göra comeback. Det behövs med tanke på att Karlruhe har släppt in 9 mål på de 4 senaste matcherna.

1860 München har prickat in en riktig formtopp ! Sist blev det en stabil vinst mot Fürth och laget har fint självförtroende. Till den här matchen saknas lite spelare och jag tror att det blir en tight match. Oddset är inte riktigt 1,35 som det ska vara om man spelar med den här metoden men det är väldigt nära så det ska inte ha någon betydelse.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

2 kommentarer:

  1. Tja !

    Tog ditt spel idag och tackar för vinsten.

    SvaraRadera
  2. Tjena ! Grymt kul att höra :) Det är väldigt kul när någon ryggar och det blir vinst ! Jag ska fortsätta försöka leverera CASH till alla.

    SvaraRadera