tisdag 23 februari 2010

Inga tradingtips ikväll...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Inga tradingtips idag. 2 Champions League matcher spelas men ingen av den passar systemen.

Imorgon blir det tradingtips + Topptips :)

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

3 kommentarer:

 1. Hej Ny på detta och försöker lära mig lite..bra sida du har.
  En fråga. jag satsar 500 kr på att bod x till odds 3,5. när hemmalaget sen gör mål så ska jag Trada ut.. hur mycket ska man satsa då? om oddset typ ökar till 4? ska man spela på x då? vinner man hur matchen än slutar då?

  SvaraRadera
 2. boka ska det stå:)

  SvaraRadera
 3. Tjena ! Det gör du helt rätt i :) Sports Trading är det bästa sättet om du verkligen vill tjäna pengar på olika sporter ! Där finns faktiskt ett litet program som är helt gratis att använda sig av när man ska räkna ut sånt. Om du går in på http://arbcruncher.com så hittar du programet. Jag ska faktiskt skriva ett blogginlägg om Arbcruncher nu direkt så alla kan förstå vad det är :)

  SvaraRadera