lördag 27 februari 2010

Grosseto - Crotone. (Italien/Serie B) (14:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: BOKA X
Odds: 3,15
Insats: 120 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Blev tvärtom som jag trodde, Crotone gör mål i första halvlek och oddsen stiger lite. VINST: 7,61 SEK !!!

Kommentar Grosseto känns inte som ett "vanligt" Serie B lag. Laget har målskillnaden 12-8 på de senaste 6 matcherna + att man har gjort ÖVER 2,5 mål 65% av alla matcher dem spelat. Det är VÄLDIGT mycket mål för ett Serie B lag. Nu slåss laget om direktuppflyttning till Serie A så något fel på inställningen bör det inte vara.

Crotone ligger farligt nära strecket. Det kommer säkert att bli defensivt tänkande idag men jag tror att dem släpper in 1 mål i första halvlek. Om Crotone skulle lyckas få det första målet så kommer SPELA oddset på X inte att stiga så jättemycket. Crotone ligger nämligen högt i odds. Men jag tror Grosseto fixar detta.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar