onsdag 17 februari 2010

Bayern München - Fiorentina. (Champions League) (20:45)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tradingtips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,48
Insats: 205 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Min analys var rätt och efter 12 minuter trada jag ut till en vinst. BOKA oddset hade då gått ner till 1,36. VINST: 17,16 SEK !!!

Kommentar Detta spel är mer chansartat är de flesta som jag lägger ut. Men jag har läst att Bayern München har stor respekt för Fiorentina och italienska lag är ju mästare på att täppa till försvaret. Fiorentina kommer att ligga och lura hela matchen på kontringar och om München lyckas få in 1-0 tidigt i matchen blir det ändå samma matchbild. Att "bara" förlora med 1-0 är ett bra resultat för La Viola.

Tror inte att det har så stor betydelse att Bayern München har monsterform med 9 raka segrar och Fiorentina har kass form , att försvara sig är inte så svårt ;) Hoppas på att det står 0-0 12-13 minuter in i matchen och sen tradar jag ut.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar