måndag 8 februari 2010

Det var inte en så dålig födelsedag !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !
Det blev en riktigt bra speldag igår ! Alla spel utom 1 satt här på bloggen men jag tjänade även 1166 Kronor med Fotbollspengars metoder på Betfair !!!
Dagen hade varit fullbordad om Topptipset hade suttit, Hade 1 2 på R.Santander - A.Madrid och matchen slutade 1-1 ! Så det var lite synd, utdelningen var 2011 kronor. Men det blev ändå en hyfsaf speldag ;)

Det är dåligt med matcher idag och jag hittar inte riktigt någon som jag finner spelvärde i. Jag funderar på att BOKA X mellan Gallipoli - Grosseto. Det är 2 rätt hyfsat offensiva lag men jag avstår nog spel ändå, För den som vill spela med BOKA X metoden idag rekommenderas den matchen. Men jag väntar tills imorgon.

Hörs då !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar varje månad på Betfair. Med Fotbollspengars metoder kan man tjäna 300-3000 SEK på varje match man spelar på ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar