lördag 13 februari 2010

Hur man kan analysera oddset i en match.

Vilken OS-invigning det var inatt ! Det var riktigt spektakulärt och väldigt trevligt att titta på. Men idag får man betala priset, är lite seg !

Jag hade tänkt att trada på Aachen - Oberhausen. Men oddset på att Aachen ska vinna matchen är lite lågt och det blir inte bättre av att dem spelar på hemmaplan.
Hade tänkt mig trading på ÖVER/UNDER 3,5 mål men skulle där trilla in ett mål för hemmalaget inom de första 10 minuterna av matchen så kommer oddset att höjas drastiskt.
Det beror på att hemmalaget ligger i 1,65 för att spela innan match, och ett mål tidigt hade inneburit att många tror på fler mål för Aachen.
Bortalaget är ju inget höjdargäng precis...
Så den matchen har "rätt odds" (UNDER 3,5 mål kan spelas till 1,38 just nu) men ändå är det ingen bra match anser jag. Risken är lite för stor om det blir ett tidigt hemmamål.
Det tar rent för lång tid för oddset att stabilisera sig igen.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Med detta menar jag att om du hittar en match med "rätt odds" och som du tror kommer att bli målsnål så måste man alltid titta på oddset för dem båda lagen.
Till exempel om Barcelona - Malaga spelar och Barcelona ligger i 1,20 innan matchstart och laget lyckas göra mål när det har gått 5-6 minuter. Då ligger du nog risigt till ! För oddset kommer att skjuta i höjden och det kan ta uppemot 30-40 minuter innan oddset kommer tillbaka till det oddset du spela till innan match.

Så att hitta jämna lag med odds som nästan är samma för både hemma och bortalag är en väldigt strategie ! Men som ni förstår är det väldigt svårt att hitta jämna matcher med bra odds för i dem tror alla att det ska bli målsnålt. Men det går att hitta !

Trillar där in ett mål i jämna matcher så tar det inte lång tid innan oddset har stabiliserat sig igen. Så försök alltid att hitta sådana matcher.

Jag har märkt att när man använder ÖVER/UNDER 3,5 metoden på matcher med tveksamma favoriter som spelar på bortaplan så är det väldigt säkert !
För det första, hemmalaget har ju alltid en klar fördel med hemmapublik och allt stöd. Det är nästan aldrig lätt för storlag att vinna på det "lilla" lagets hemmaplan. Vinner storlaget så brukar det vara med uddamålet eller väldigt knappt.

Så att trada på dessa matcher med denna metod är väldigt effektivt. Ni fick ett väldigt bra exempel i veckans spel, Motherwell - Glasgow Rangers. Där hade vi en tveksam favorit på bortaplan.
Hade Glasgow gjort mål innan 10 minuter hade gått så hade marknaden inte reágerat så jättekraftigt, dels pga att Glasgow hade bortaplan och dels på att när storlag tar ledningen tidigt i matcher så brukar dem backa hem och ligga lågt ett tag.
Skickliga spelare vet detta och kan tjäna stora pengar när lag som Glasgow tar ledningen tidigt i matcher.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar