söndag 14 februari 2010

Juventus - Genoa. (Italien/Serie A) (15:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,39
Insats: 300 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Efter 10-12 minuter av matchen är BOKA oddsen nere i 1,30 . Jag väljer då att ta min vinst. Det kändes extra skönt att göra detta med tanke på att Genoa gör mål efter 16 minuter och att matchen slutar med 5 mål. Så fast man analyserar en match totalt fel så vinner man ändå :) GUTT ! VINST: 19,73 SEK !!!

Kommentar: Mitt favoritlag Juventus har det inte alls lätt. 1-1 mot Livorno i förra matchen är direkt svagt. Med tanke på att "Den gamla damen" dominerade stort hela matchen så borde de ha vunnit.
Juventus har aldrig haft så svårt att göra mål så som dem har nu, lägena finns där men där finns ingen som kan sätta dit dem ! Amauri gnetar på bra men kommer ingenstans, Del Piero kör sina finter men det går inte lika snabbt som förr i tiden...... Trezeguet...... Ja, vad finns där att säg?
Inget fel på försvarsspelet iallafall. Det är väldigt kompakt och ligger rätt hela tiden men VI MÅSTE HA NÅGON SOM KAN GÖRA MÅL !

Genoa har efter en riktigt bra period börjat komma in i en svacka. Det blev visserligen seger i förra matchen mot Chievo men även Genoa har fått problem med målskyttet.

Två lag i halvbra form men som inte gör så många mål....... PERFEKT TRADING MATCH ! :)


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar