fredag 19 februari 2010

Roda - Heracles. (Eredivise) (20:45)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,44
Insats: 220 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Även fast Heracles gjorde mål i nionde minuten så vänta jag. Oddset sjönk rätt så fort och jag trada ut vid 1,35 . VINST: 14,39 SEK !!!

Kommentar Jag testar även tradingmetoden ÖVER/UNDER 3,5 mål på en holländsk match ikväll.

Lite intressant statistik, älskar ju min statistik när det gäller fotbollsmatcher ;) Det brukar ju även stämma rätt ofta... Men iallafall, Roda har faktiskt inte gjort ett enda mål de första 15 minuterna av en match den här säsongen ! Laget brukar börja rätt så försiktigt i sina matcher.

Heracles gör det bra med små medel och har även rätt hyfsad form. Tränaren har sagt att alla poäng är väldigt viktiga (Varför säger man det ens?) och det kommer att bli defensivt tänkande i dagens match.

Jag tror inte på ett målkalas precis.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar