torsdag 18 februari 2010

Fulham - Shakhtar Donetsk. (Europa League) (21:05)

Tips: BOKA X
Odds: 3,35
Insats: 100 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Fulham gör mål i tredje minuten och SPELA oddset på X går upp till 4,5 . Jag tradar ut omedelbart. VINST: 24,28 SEK !!!

Kommentar Fulham har spelat massor av matcher på kort tid och laget har sett slitet ut på sistone. Tror att en reaktion är nära nu.

Shaktar spelade även dem cupen i Marbella precis som Köpenhamn och nu när jag tänker på det vet jag faktiskt inte om dem vann eller om det var CSKA Moskva??? VET NÅGON DET?????? Jag tror Shaktar är för bra och vinner med 2 måls marginal?

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar