onsdag 24 februari 2010

Topptipset onsdag !

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


TOPPTIPSET !

1. Inter - Chelsea 1 X 2
2. CSKA Mosk - Sevilla 1 X
3. Aston V. - Crystal P 1 2
4. Stoke - Manch.C 1 X
5. West Brom - Reading 1 X
6. Tottenham - Bolton 1
7. Fiorentin - Milan 1 X 2
8. Udinese - Cagliari 1

Bästa spelet idag? Udinese ! Varför? Laget kämpar för sin existens i botten på Serie A och är riktigt laddade ikväll. Cagliari kämpar, hör och häpna... Om en Champions League plats ! Udinese vinner.
Sevilla vinner inte i ett kylslaget Moskva, är nöjda men 0-0 eller 1-1 men jag tror på 2-1 eller 2-0. Garderar ändå med ett X.
Skrällen? Crystal Palace har spelat många matcher på kort tid men laget är laddade inför Villa matchen och borde faktiskt vunnit i första mötet ! 0-1 ?
Manchester City är väldigt uddlösa utan Tevez och mot Stoke borta... Nja, det blir tufft ! 0-0 eller 1-0?

Systemet är idag på 144 kronor.

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

2 kommentarer:

  1. Visst satt du topptipset på 144 kr systemet?

    SvaraRadera
  2. JODÅ !!! Topptipset satt fint igår :) Härligt med 8 rätt, känns som om det var en evighet sist ! GUTT ! Hängde du på?

    SvaraRadera