fredag 5 februari 2010

Kalmar FF - Molde. (Vänskap/Copa Del Sol) (19:30)

Det blir spel på en match idag. Jag hämtar matchen ifrån den trevliga turneringen Copa Del Sol som spelas i Marbella i Spanien.


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Tips: BOKA X mellan Kalmar FF - Molde.
Odds: 3,30 (
Insats: 180 Kronor.
Odds: 3,30 (Risken blir 414 Kronor)
Resultat: RÄTT !!! Ett mål för Molde i 11:e minuten räckte gott och väl. VINST: 50,98 SEK !!!

Kommentar: Jag såg Kalmar spela mot FC Köpenhamn och det var ett förvånansvärt bra Kalmar som man fick se. Trots förlust tycker jag att Kalmar ska vara stolta över den prestationen och man såg också att denna turnering tas på allvar.
Molde spelade mot Shaktar Donetsk i första matchen och det blev som väntat rent för svårt för norrmännen. Förlusten skrevs till 0-3 men kunde varit betydligt större om inte målisen hade gjort en kanonmatch. Molde har gott om offensiva krafter och är ett lag som alltid vill framåt.
Jag tror att den här matchen blir chansrik och med ett antal mål. Liten fördel Kalmar anser jag.


Jag vet att det kan vara svårt att trada ut om matcher fortfarande står 0-0 när 65-70 minuter har gått men det är ett MÅSTE om ni ska hålla på med trading. Annars kommer förlusterna bli alltför stora och du kommer att tappa intresset för trading. Det är en regel som ALLTID måste följas.
Spelar du enligt ett system så FÖLJ SYSTEMET !


Men jag vet, man spelar ju för att vinna och då vill man helst inte trada ut till en förlust...

Detta systemet kanske verkar lätt, men det är ett av dem system som kan tjäna mest pengar till dig om du använder det på rätt sätt.

NORDICBET BJUDER PÅ EN GENERÖS BONUS

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar