torsdag 2 februari 2012

Tips-SM börjar den 4 februari med chans att vinna 200.000 kr plus en EM resa för att se Sverige spela

Då var det äntligen dags för en av årets höjdpunkter inom tips och spel. Nämligen Tips-SM !

Det är Svenskaspel som ligger bakom den trevliga och väldigt uppskattade tävlingen i Sverige. Ni som inte riktigt har koll på hur det går till kommer här en mini-genomgång:


 • Alla är välkomna att delta. Det enda som behövs är ett spelkort (om du spelar hos ombud) eller ett spelkonto (om du du spelar på Svenskaspel.se)

 • Samtliga omgångar avgörs på lördagar då det vankas Stryktips. Reglerna är enkla. Spela ett 64-raders system (6 halvgarderingar) och du deltar automatiskt i tävlingen förutsatt att du använder ditt spelkort hos ombudet. Spelar du på internet behöver du inte registrera ditt spel manuellt med spelkortet. Detta sker automtiskt.

 • Tävlingen pågår i 6 veckor. Det hela går ut på att få så många rätt det bara går varje omgång (helst 13 rätt alla gånger) och i slutet räknas den sammanlagda summan rätt ut. Dina 5 bästa omgångar tas med i beräkningen, den sämsta sållas automatiskt bort.

 • De 13 bästa tipparna i Sverige går sedan vidare till ett så kallat "slutspel". Där möter samtliga deltagare varandra i en tävling som enbart handlar om fotboll.

 • Vinnaren i Tips-SM kammar hem storvinsten ! Vinsten detta året är inte mindre än 200.000 kr i kontanter + en EM resa ner till Ukraina/Polen för att se Sveriges landslag ta hem hela EM ! Positivt tänkande är bra har jag hört ? ;)
 • Mer information om tävlingen hittar du här.

  Jag har aldrig vunnit Tips-SM då konkurrensen är hård, men däremot kan jag titulera mig som den lokala butiksmästaren av Tips-SM ! Vinsten blev en mycket fin pokal och en Stryktips tröja :) Visst är pokalen ursnygg ?


  Men detta var längesen. Antingen 2 eller 3 år sedan. Förra året deltog jag aldrig. Vet egentligen varför...

  Men detta året går jag in med full kraft och fullt fokus ligger givetvis på den åtråvärda förstaplatsen :)

  Någon som vågar utmana mig ? I så fall behöver du skaffa ett konto hos Svenskaspel om du inte redan har ett. Sen är det bara att börja analysera veckans tipsomgång på Stryktipset och förhoppningsvis få 13 rätt.

  Inga kommentarer:

  Skicka en kommentar