onsdag 10 februari 2010

Motherwell - Rangers. (Skottland/Premier League) (20:45)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,42
Insats: 500 Kronor (Maxinsats)
Resultat: RÄTT !!! Oddset sjönk som en sten och efter 12-13 minuter av matchen så tradar jag ut. Satsade då 550 kronor på BOKA odds 1,29. VINST: 47,88 SEK !!!

Kommentar: Motherwell är Skottlands svar på engelska Stoke. Laget gnetar på i match efter match med ett disciplinerat försvarsspel. Det är långt ifrån snyggt, men laget tar poäng även mot de bästa.
Tittar man på inbördes möten mellan dessa 2 lag kan man se att Rangers har haft stora problem med att vinna och att göra mål de senaste åren. Många matcher har slutat 1-1 eller med en uddamåls seger. Det blir inte bättre av att Rangers fortfarande är skadedrabbat !
Jag anser detta som en perfekt tradingmatch och maxinsats spelas. (Jag har själv bestämt att maxinsats för denna tradingmetod ska vara 500 kronor)
Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar