fredag 19 februari 2010

Union Berlin - Koblenz. (Bundesliga 2) (18:00)

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,33
Insats: 310 Kronor
Resultat: FÖRLUST !!! Mardrömscenario blev det ! Union Berlin gör 1-0 i tionde minuten och Koblenz kvitterar 2 minuter senare ! Jag väntar tills 18-20 minuter har gått och tradar ut till en förlust. Matchen känns för osäker. FÖRLUST: 141 SEK !!!

Kommentar 72% av alla matcher som Union Berlin spelar på sin hemmaplan slutar med UNDER 2,5 mål. Inget målglatt gäng precis. Berlin brukar göra 0 eller 1 mål i alla sina matcher.

Koblenz har börjat hitta formen och 1 seger och 2 oavgjorda på de 3 senaste visar det. Inställningen i den här matchen blir nog avvaktande till en början av båda lagen. Lite skralt odds men det får duga.


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar