söndag 7 februari 2010

Fortuna Dusseldorf - Duisburg. (Tyskland/Bundesliga2) (13:30)

Jag hade 3 matcher till som jag hade tänkt lägga ut på bloggen igår men tyvärr så räckte inte tiden till :( På de 3 matcherna hade där blivit vinst ! Så det var synd.
Men man fyller ju bara år en gång om året så man får ju fira lite. Fyller faktiskt år idag !

Så därför kommer jag att vinna storkovan har jag bestämt ! Eller, jag ska iallafall försöka ;)

Tips:BOKA X
Odds: 3,50
Insats: 150 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! SNACKA OM SUCCÈ ! Düsseldorf gör 1-0 i 17:e minuten och jag är redo att trada ut. Men jag går ifrån datorn ett litet tag för att fixa med nåt annat först, kommer tillbaka och det har blivit 2-0 !!! Tradar då ut till SPELA oddset 12 !!! Man ska ha lite tur när man fyller år ;) VINST: 100,94 SEK !!!

Kommentar: Düsseldorf har efter en strålande inledning börjat tappa fart och det är förståeligt för en nykomlingen. Innan har laget öst in mål men även det har kommit av sig mest pga av skador på offensiva spelare. Men nu är dessa tillbaka !
Duisburg är ett ojämnt lag som blandar förluster med vinster HELA TIDEN ! Det är även ett lag som gör väldigt många mål och släpper in en hel del. 2 lag med massor av offensiv kraft, 1 mål ska här väl kunna bli innan minut 70?


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar varje månad på Betfair. Med Fotbollspengars metoder kan man tjäna 300-3000 SEK på varje match man spelar på ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

7 kommentarer:

 1. Härlig start på födelsedagen.
  Grattis, grattis och hoppas det fortsätter som det börjat.

  SvaraRadera
 2. Den var riktigt fin ! :) Hade turen att vänta tills 2-0 kom. Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterhand och tack för en jättebra blogg.

  Jag undrar vilken av fotbollspengars metoder du använder dig av mest? Här på bloggen har jag sett att du använder dig av att boka X.
  Vilka fler metoder använder du?

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket :) Jag spelar mest med "Cashmakermetoden", variant 2 och 3. Använder även variant 4 men inte så jätteofta. "Resultatmetoden" är också en riktig favorit ! Där har jag dragit in många tusenlappar :)"Grönis 15" kör jag också ofta. De riktigt stora pengarna lägger jag på System B - Med Säkerhetsbälte. Den metoden är sjukt bra och där förlorar jag nästan aldrig.
  Jag har även köpt något som heter "Sports Trader - The Black Files. Där är en metod som jag använder varje dag av och den tjänar jag nog mest på skulle jag tro.
  Har testat alla andra metoder men just dessa har jag fastnat för :)

  SvaraRadera
 5. Okej tack så mycket. System B hittar jag inte, Vad går den ut på? Om du vill berätta lite snabbt:P

  SvaraRadera
 6. aaah, okej tack så mycket:)

  SvaraRadera