måndag 15 februari 2010

Bursaspor - Trabzonspor. (Turkiet/Turkcell Süper Lig) (19:00)

Tips: BOKA X
Odds: 3,55
Insats: 150 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Lite tur inblandat, mål i 66:e minuten för Bursaspor :) Tänkte trada ut till en förlust när 70 hade gått..... VINST: 40,58 SEK !!!

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Kommentar: Bursaspor visade med en 3-1 vinst över Fenerbahce att den fina formen håller i sig fortfarande. Laget öser på framåt och har faktiskt gjort flest mål i hela turkiska ligan !

Trabzonspor har även dem väldigt bra form och har bara förlorat 2 gånger på de 8 senaste matcherna. Av alla matcher laget spelar på bortaplan så slutar 77% med över 2,5 mål ! Det är väldigt högt.

Jag tror att med så här offensiva lag ska det mycket till om där inte ska trilla in något mål.Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar