lördag 14 september 2013

Topptipset Vecka 37 - Lördag 14 SeptemberResultat: ÄNTLIGEN !!! 8 RÄTT !!! Fulham - West Bromwich stod 1-0 tills den 93:e minuten. Då frälste West Bromwich mig med ett 1-1 mål ! Det var första målet laget gjorde den här säsongen och de kunde knappast valt en bättre tidpunkt !

Vad blev vinsten ? 3014 kr landade det på :) Stort grattis till alla som valde att hänga på mitt tips.

Sunderland har börjat PL rätt kasst. Nye tränaren Di Canio har redan fått problem och har man lyckats samla krafter under VM-Kval uppehållet ? Tveksamt. Arsenal har börjat säsongen stabilt och nu har man värvat in stjärnspelaren Özil från Real. Här finns inget snack om saken. Arsenal kommer att vara bättre och jag tror dem vinner. Bra spik.

Aston Villa har blivit för stor favorit. Newcastle kan mycket i sina bästa stunder så det får bli en "helis".

Fulham har svårt att göra mål. West Bromwich KAN INTE göra mål! Laget har inte producerat ett enda mål framåt inu... Man har visserligen värvat in lite nya spelare som ska råda bot på detta men det sker inte över en natt. Jag singlar krysset till låg procent.

Hull mot Cardiff känns väldigt öppen. I såna matcher brukar 1X räcka långt så det får de bli.

Stoke har på hemmaplan inte förlorat över City på en bra stund. Läs mer om detta i ett av dagens tradingspel.

Tottenham till 75% !!!??? Nej tack säger jag bara. Nu har man blivit av med Gareth Bale och man möter ett Norwich som alltid kämpar in i det sista. En säker etta är inte prisvärd för min del så krysset måste med. 1-1 ?

Bolton har börjat säsongen krampaktigt och det beror till stor del på skadebekymmer. Till dagens match har man fortfarande stora problem och man möter ett svårtspelet Leeds som jag tror ror hem alla 3 poängen. De har nämligen inga bekymmer med skador utan samtliga spelare är hela och friska. Jag sticker ut stolen och säger att Leeds är dagens drag :)

Leicester mot Wigan är en av dagens mest svåranalyserade matcher på kupongen. Jag vet faktiskt inte hur jag ska tänka så jag chansar med en 1 2. Värsta tänkbara scenario är att jag får 7 rätt och så blir den här matchen kryss... Då kommer jag inte att ha mycket hår på huvudet imorgon kan jag intyga ;)

Mitt system kostar 72 kr att lämna in och vill du spela Topptipset så görs detta på Svenskaspel.se eller hos ditt ombud.

10 kommentarer:

 1. Ryggar denna.

  Klassikern för mig är att det alltid blir X om man tippat 1 2. ;) Så blir nog en liten justering i match 8.

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren och kul att du ryggade :) men nu är den stora frågan, vad satte du på åttans match ?

  Blev det 1X eller X2 ???

  SvaraRadera
 3. Äntligen!
  Stort GRATTIS, den var du värd!

  SvaraRadera
 4. blev fina 3000:- på 1 X 2 haha gött som tusan en lördag kväll!

  SvaraRadera
 5. Ryggade du också mitt spel Robin ? :)

  Riktigt kul att kunna hjälpa andra att vinna lite cash!

  SvaraRadera
 6. Hehe glömde att jag använt mitt smeknamn "Berra" på första inlägget.

  SvaraRadera
 7. Jaha! Va de du :)

  Jag va lite rädd för att du valde X2... Men kanon med en helgardering ju!

  SvaraRadera
 8. Nä x2 hade varit väldigt jobbig. Körde safemode istället.

  För övrigt så gillar jag "No4 strategin" riktigt bra, känns väldigt stabil, (lätta pengar). Fick en skön vinst på Southampton-West Ham 0-0 tidigare idag o ligger just nu o bevakar Brondby-OB

  SvaraRadera
 9. Då är du inte den enda! Det är också en av mina allra största favoriter och med den metoden har jag dragit in många sköna tusenlappar genom åren.

  SvaraRadera