lördag 13 februari 2010

Sassuolo - Gallipoli. (Italien/Serie B) (14:00)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,77
Insats: 250 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Gallipoli gjorde mål i 6:e minuten men det var ingen fara på taket. Om 1-1 eller 0-2 hade trillat in så hade jag valt att trada ut. men det gjorde det inte och efter 35 minuter av matchen kunde man få 1,55 på BOKA. Jag tog det ! Efter 0-1 så chockhöjdes priserna på UNDER 3,5 mål och man kunde SPELA det till 3,0 en tid ! Efter 5-10 minuter chocksänktes priserna då dem flesta kom på att det var alldeles för högt ! Enligt Betfair grafen så kunde man förutse detta :) Jag trada med 3000 Kronor och fick ett ordentligt plus i kassan :D !!!! Här på bloggen blev VINSTEN: 35,23 SEK !!!

Kommentar: Börjar redan klockan 14:00 ! Jag vet att hemmalaget är stor favorit men i en Serie B match brukar ju det inte bli så mycket mål. Detta är ett riktigt chans spel.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar