torsdag 4 februari 2010

Odense - Rosenborg. (Vänskap/Copa Del Sol)

Topptipset gav 78 kronor igår ! Där ser man vad skillnaden kan vara. I söndags fick vi en utdeling på 114.000 kronor, och igår blev det 78 kronor. Lite skillnad det ! Det är bättre att chansa på Topptipset för att vinna 114.000 kronor än att spela safe och vinna 4-5 gånger och då få 200-300 kronor tillbaka. Topptipset är ju också ett spel där man har råd att spela lite crazy. Ska man göra det på exempelvis Stryktipset så måste man åndå ha en massa säkra matcher. Man har inte råd att gardera på samma sätt. Jag förlorar hellre 20-30 gånger och sen vinner en storvinst !


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Just nu är Betfair inte tillgängligt så det är svårt att hitta spel då... Men jag kan leverera 1 spel sålänge så får vi se när Betfair kommer igång igen.

Tips: BOKA X
Odds: 3,55
Insats: 150 Kronor. (Risken blir 382,50 Kronor)
Resultat: RÄTT !!! Efter 9 minuter av matchen gör Odense mål och man får chansen att trada ut ! Det gjorde jag till oddset 4,7. VINST: 35,93 SEK !!!

Kommentar: Har inte lyckats hitta så mycket info kring den här matchen. Odense är ett offensivt lag och brukar alltid skapa en hel del målchanser i de matcher som dem spelar. Nu handlar det om en vänskapsmatch och Odense kommer säkert gå runt på en hel del folk.
Rosenborg är Norges bästa lag och har mycket bra spelare i truppen ! Tränaren har gått ut och sagt att laget kommer att ta denna match på stort allvar och laget vill gärna vinna. Därför ställer man upp med bästa tänkbara lag.
Jag tror på "hawaii" fotboll och det kan svänga rejält i matchbilden. Mycket chanser och förhoppningsvis mycket mål :)Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar