torsdag 18 februari 2010

FC Köpenhamn - Marseille. (Europa League) (21:05)

Tips: BOKA X
Odds: 3,35
Insats: 130 Kronor
Resultat: FÖRLUST !!! Inget mål efter 67-68 minuter och jag väljer att trada ut. Det var lite frustrerande att se Marseille göra 0-1 efter 72 minuter + att matchen slutar 1-3 !!!!!!!!!!!!! Men där kommer att komma fler matcher att vinna på så tappa inte huvudet :) FÖRLUST: 87 SEK !!!

Kommentar: FC Köpenhamn har spelat cup i Marbella för inte så längesen och alla som såg deras matcher (Några gick på TV4 Sport) kunde se att laget har LÅNGT kvar till formen ! Nu slungas laget in i Europa League mot Marseille som är långt inne på sin säsong i Frankrike. Det låter ju inte så jättelätt och jag tror att det blir alldeles för svårt. Marseille tar ledningen i första halvlek tror jag.


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar