onsdag 17 februari 2010

Summering av kvällen.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Det blev en lyckad tradingdag idag :) Båda spelen satt fint och Betfair kontot blev lite större !

Där var några som hörde av sig igår och frågade hur det gick i Milan - Manchester United igår. Jag satt rätt säkert vid 1-1 men jag trodde inte att det skulle sluta 2-3 !!! Fick jobba rätt hårt och lyckades få ner min förlust till 700 kronor. Det är en rätt stor summa att förlora men hade jag inte gjort något alls hade förlusten blivit 3000-4000 kronor ! Så mycket får man aldrig riskera att förlora så 700 kronor är hanterbart.

Nu blir det lite live trading med BetAngel på Wigan - Bolton :)

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar