söndag 7 februari 2010

Mallorca - Villarreal. (Spanien/La Liga) (17:00)

Tips: BOKA X
Odds: 3,55
Insats: 130 Kronor
Resultat: FEL !!! Riktigt seg match och 0-0 stod sig till den 80:e minuten. Men jag trada ut när oddset nådde 2,0. FÖRLUST: 101 SEK !!!

Kommentar: Som alla vet är Mallorca sjukt starka på sin hemmaplan och idag kan man ta sin TIONDE raka seger ! Det är otroligt för att lag som Mallorca.
Förra matchen kom Webo och Aduriz tillbaka och det är spelare som är riktigt farlig framåt.
Villareal har ju en vass offensiv som vi alla vet, men problemet är bara att få det att fungera. Mot Osasuna i förra matchen gick det inte alls bra och laget kommer att prestera mycket bättre idag. Tror på öppet spel med några mål.HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar varje månad på Betfair. Med Fotbollspengars metoder kan man tjäna 300-3000 SEK på varje match man spelar på ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar