onsdag 3 februari 2010

Sevilla - Getafe. (Spanien/Copa Del Rey) (22:00)

Det blev vinst på matchen igår och det var riktigt bra :) Men dagen förstördes lite när mitt favoritlag Chelsea bara fick 1-1 borta mot Hull !
Men samtidigt blev jag ändå lite glad för jag spelade med en av Fotbollspengars metoder och där blev en vinst på 486 kronor ! Så en riktigt bra speldag igår :)

Onsdag idag och Topptipset ! Men först kommer trading tipsen för idag.


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Mycket cupfotboll idag och det är ju inte precis min specialitet men jag har lyckats hitta Sevilla - Getafe som är prisvärd enligt mig.

Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,43
Insats: 200 Kronor
Resultat: RÄTT !!! Efter 12 minuter väljer jag att trada ut till en vinst. VINST: 19,80 SEK !!!

Kommentar: (Sevilla)
2-1 mot Valencia och Seviila har slagit ut både Barcelona och Deportivo ur cupen i Januari månad. En tung månad motståndsmässigt och skademässigt för Sevilla som laget tog sig igenom till slut. Trots de enorma skadeproblemen klarade Sevilla av månaden hyfsat och nu har laget en i stort sett skadefri(nåja) och taggad trupp som ser fram emot alla utmaningar som väntar i Februari.

Nytt i Sevilla är annars utlåningen av Koné till Hannover. Skönt för både Sevilla och framförallt för stackars Koné. Hoppas det lossnar för Ivorianen i Tyskland.

Getafe har Seviila som sagt haft svårt för de senaste matcherna lagen emellan, men den trenden är det banne mig dags att vända på nu. Truppen, Sevilla har med till matchen är stark och som bekant satsar Jimenez verkligen på cupen, vilket innebär att allt annat än en toppad startelva vore en stor skräll.

Truppen i sin helhet ser ut såhär:
Javi Varas, Palop, Stankevicius, Marc Valiente, Adriano, Escudé, Navarro, José Carlos, Navas, Capel, Perotti, Fazio, Romaric, Zokora, Renato, Lolo, Duscher, Luis Fabiano, Kanouté och Negredo.

Som jag nämnde ovan är alltså Fazio tillbaka. Äntligen! Han får troligen inte starta i morgondagens match, men kan alltid hoppas på ett inhopp.Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !


(Getafe)
Madridlaget Getafe spelade sig upp i La Liga inför säsongen 04/05 och har sedan dess gått väldigt mycket upp och ner i sina prestationer. Man har lyckats hålla sig kvar i ligan säsong efter säsong, men varvat placeringar strax under toppen med strax ovanför nedflyttningsstrecket.

Man har gjort en väldigt bra säsong såhär långt sett till sina förutsättningar. 7.e plats parkerar man på inför nästa omgång av ligan som spelas nu i helgen.
31 poäng har man samlat ihop, att jämföra med Sevillas 36.
Målskyttet har varit ett problem för laget, på de senaste 5 matcherna har man endast gjort 2 mål. Trots detta har man alltså en väldigt fin placering i ligan.

Att laget har lyckats så bra beror på flera saker.
Man har en bra målvakt i Ustari, man har en ledare i backlinjen av rang; Cata Diaz.
Man har löpstyrka och finess på mittfältet i form av Boateng, Parejo,Gavilan och Pedro Leon.
Och slutligen har man en livfarlig spelare längst fram; Soldado.

Getafe har på sin väg fram till semifinalen i CDR slagit ut bl.a Malaga och Mallorca.

Truppen som har tagits ut till matchen är:
Ustari, Codina, Cata Díaz, Mané, Belenuer, Mario, Rafa, Cortés, Miguel Torres, Ríos, Parejo, Boateng, Pedro León, Casquero ,Kepa, Soldado, Albín, Manu och Miku.


Med detta sagt så tror jag att det blir en tuff match och lagen kommer att prioritera defensiven väldigt fast båda lagen har väldigt bra offensiva spelare. Bra odds på att trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål :)


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar