tisdag 16 februari 2010

Sitter och tradar med BetAngel...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Inga tradingtips idag som ni har har sett. Bara 5 matcher att välja på och ingen var precis lockande att spela på med blogg metoderna.
Men det innebär inte att jag inte har spelat ikväll ;)

Champions League och massor av pengar i omlopp innebär goda möjligheter till att vinna cash ! :) Men idag har jag använt mig av Fotbollspengars metoder som jag inte kan skriva ut här. Vinsten är inte säkrad än men det ska mycket till om jag ska förlora ! Har spelat på Milan - Manchester United.

Sitter och följer Lyon - Real Madrid på TV:en och livetradar med hjälp av BetAngel . BetAngel är en programvara som man kan använda sig av när man tradar på olika sporter. Allting går mycket snabbare. Perfekt att använda när man måste ta snabba beslut.

Imorgon blir det tips på bloggen :) Väldigt många matcher och även Topptipset !

Vi hörs imorgon och önska mig lycka till med tradingen ikväll ;)

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar