tisdag 2 februari 2010

Breda - AZ Alkmaar. (Holland/Eredivise) (20:00)

Det blev inget spel igår på Aachen - Kaiserslautern. Oddset gick ner istället för upp och vid start låg det på 1,31. Det var för lågt för att vara intressant. Det ska upp till 1,35 annars är inte spel aktuellt. Men om det ligger på 1,34 eller kanske 1,33 i vissa fall så kan spel vara aktuellt. Beror helt på vilka lag det är och andra faktorer. Idag blir här iallafall spel och vi börjar med en match från Holländska Eredivise.


HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,41
Insats: 300 Kronor.
Resultat:RÄTT!!! Matchen stod fortfarande 0-0 efter 13-14 minuter och oddset var då nere i 1,28 för att BOKA! Jag satsa 330,47 kronor på att BOKA och då blev det gröna siffror :) VINST: 28,95 Kronor!!!

Kommentar: Alkmaar har haft problem med målskyttet den senaste tiden. Laget har stora problem att få till bra målchanser i matcherna och är i en svacka för tillfället. Det bästa med allt detta är ju att Alkmaar inte släpper in mycket mål heller och på de 6 senaste matcherna har laget målskillnaden 6-5.
Breda är i samma situation som Alkmaar och gör inte heller dem så många mål. På de 6 senaste matcherna har laget målskillnaden 8-9.
Med tanke på att både Breda och Alkmaar har offensiva skador plus att dem ligger precis berdvid varandra i tabellen kommer detta nog bli en målsnål historia. Det kommer iallafall bli en avvaktande inledning tror jag.
Tittar man på Bredas statistik så har laget släppt in 5 mål den första halvtimmen av matcher och har gjort 4 mål. Det verkar vara en gångbar siffra om man ska trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål :)


Av erfarenhet så brukar holländsk fotboll vara lurig att spela på men jag anser att denna matchen uppfyller alla mina kriterier väldigt bra.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Såhär lätt är det:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.

2.Gör en insättning på 300 SEK.

3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar