måndag 15 februari 2010

Bristol Rovers - Charlton. (England/Division 1) (20:45)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Tips: Trada på ÖVER/UNDER 3,5 mål
Odds: 1,37
Insats: 350 Kronor.
Resultat: RÄTT !!! Riktigt fin tur idag, behövs ibland ;) Trada ut efter 12 minuter av matchen till BOKA oddset 1,28. Sen gör Bristol Rovers mål i 14:e ;) VINST: 23,55 SEK !!!

Kommentar: Bristol Rovers har 5 förluster på de senaste 8 matcherna och formen är inget vidare. Men laget är rätt så snålspelat och mot topplag som Charlton är det defensiven som gäller till 100% !

Charlton har efter en riktigt fin period med massor av vinster nu spelat 3 raka 1-1 matcher mot mediokert motstånd. Laget har hamnat i en liten minisvacka och den här matchen blir grymt svår för Charlton.

Lite mål och 1-0 till Bristol?


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar