söndag 21 februari 2010

Wigan - Tottenham. (England/Premier League) (17:15)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Kör ett lite annorlunda spel idag. Jag BOKAR Tottenham i dagens match mot Wigan. Anledningen till detta är att sist Wigan spelade mot Tottenham blev det 9-1 till Tottenham !!! Defensiven kommer i första hand att prioriteras för Wigan och 1-1 tror jag på. Underspel rekommenderas också men det hoppar jag över idag.

Odds: 2,12
Insats: 70 Kronor.
Resultat: FEL !!! Det är bara att inse, Wigan är väldigt dåliga.... 0-3 blev slutresultatet. Planen var riktigt dålig så matchen borde inte spelats. FÖRLUST: 78.40 SEK !!!

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar