torsdag 11 februari 2010

Nu byter jag namn !

Jag har funderat över en sak en tid nu, det är om jag ska byta namn på min blogg eller inte???

Jag menar, "Betfairspeltips" är ju inte riktigt passande längre... Jag har övergett speltips och satsar på tradingtips istället så ett namnbyte hade nog inte varit helt fel.
Men jag kommer att fortsätta lägga ut speltips på min Bettingblogg. Ni hittar en länk i högerspalten om ni vill checka in det.
Jag har inte lagt ut några spel på rätt länge nu men det ska återupptas ! Jag ligger ju ungefär 4500 kronor + än så länge så jag är ju inte helt kass på betting ändå ;)

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Men jag tycker trading är så mycket roligare än att bara sätta en 1 i någon match och hoppas på turen. Inte riktigt min stil. Men ni som håller på med betting kan ju checka in sidan :) Nu låter det precis som att jag ska lägga upp spelen på bettingbloggen men inte spela dem själv... Så är inte fallet, jag spelar alltid spelen som jag lägger upp själv. Men det kommer att vara med små summor.

Jag har kommit på några passande namn och det blir nog ett namnbyte idag skulle jag tro om där blir tid över.

Härlig speldag igår ! Alla spelen satt och det blev finfina cash in på kontot ! Grattis till alla som valde att rygga mina spel.

Jag hade rätt analys på Topptipset, alla favoriterna fick stora problem ! Men jag trodde ju att Chelsea dock inte skulle förlora ! Hull fick en man utvisad i 40:e minuten och då var den matchen körd.

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Men... Någon fick ju 8 rätt igår... Jodå, det var min farsa IGEN !!! 2822 SEK vann han. Raden han tippade var väldigt enkel, 1 på Celtic och resten av matcherna hade han 1x på.

När jag frågade varför han tippade så, så svarade han:

"Bortalagen orkar inte vinna på en onsdag"

Snacka om expertanalys ;) HAHA ! Men rätt fick han ju.......

Sport Trading tips kommer lite senare :)

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar