onsdag 16 maj 2012

Tradingspel nummer 49: Örebro - AIK

Tradingmetod: 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden

Försäkringar: Här tar jag en 33% försäkring då detta bör räcka om det mot all förmodan skulle gå snett.Resultat: RÄTT !!! Lite oväntat att matchen slutade 2-2 men det hade inte så stor betydelse då där fanns gott om tid till att gröna ut sig. Ni har kanske redan nu förstått hur genialisk, men ändå så enkel, den här tradingmetoden är ? :) 
 
Kommentar/Analys:


Örebros fina spel från förra säsongen är som bortblåst. Laget har inte vunnit på 9 (!) raka matcher och det lär väl snart bli snack om kris i klubben om kräftgången skulle fortsätta. Men det negativa stannar inte där. Man har även fantastiskt svårt med målproduktionen.

De senaste 5 matcherna har endast resulterat i 2 mål ! Det är för dåligt när det gäller Allsvenskan.

AIK hade innan 1-0 förlusten mot Elfsborg i förra matchen inte förlorat på väldigt länge. Formen är alltså rätt så bra men även AIK har problem med målskyttet. I de senaste 5 matcherna har slutresultatet skrivits till (med början bakifrån) 1-1, 0-1, 0-0, 1-1 och 1-0. Alltså, stark defensiv men inte lika stark offensiv.

Med denna nyttiga information så känns det som en självklarhet att testa 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden ännu en gång :)

10 kommentarer:

 1. Borde inte tanken med att blogga om trading vara att få fler att börja så att det blir mer likviditet på börserna? Osäker om att försöka sälja trading-strategier som ingen vet vad det är, är rätt väg att gå. De mest besökta bettingbloggar är de som hela tiden seriöst skriver rekar och sedan redovisar resultatet, oavsett om det är bra eller dåligt. Tror du väljer fel väg... bara en tanke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Håkan,

   Absolut, det har du helt rätt i. Men likviditeten är redan så pass bra på Betfair så att det egentligen inte behövs. Iallafall om man tittar på de lite större matcherna.

   Men ju fler, desto bättre. Helt klart.

   Tanken med bloggen är att sprida ut budskapet om att trading är mycket bättre än betting (enligt mig iallafall) och även hur enkelt det kan vara att tjäna pengar med små risker.

   Att jag skriver positiva saker om Fotbollspengar och alla deras metoder och strategier beror endast på en sak, och det är för att dem fungerar i det långa loppet !

   Istället för att genomföra egna tester och undersökningar (som tar en hel del tid) så kan man alltså köpa bra och trovärdigt material som fungerar klockrent.

   Där finns så mycket skräp på nätet och folk som bara vill lura andra och därför tycker jag att det är väldigt trevligt att ha funnit något som verkligen fungerar.

   Angående att skriva rekar och redovisa resultat, gör jag inte detta ? Detta gäller både när det går dåligt och bra.

   Att jag inte redovisar in i minsta kronan beror på att det finns människor som stör sig på sånt. Jag gjorde detta förr i tiden men då jag fick extremt konstigt mail och till och med telefonsamtal mitt i natten...

   Därför slutade jag med detta.

   Jag tycker det räcker gott och väl med statistiken som jag presenterar i höger sidebar.

   Radera
  2. Hej
   Jag tycker absolut att det räcker så som du skriver procentuellt och då kan man orientera sig hur det fungerar. Men i det gårdagens machen mellan Örebro och AIK märkte jag att likviditet var inte så bästa, inte i närheten av 500000 machade(det du pratade om häromdan) så därför jag stod jag över men det gjorde kanske ingenting värre för det eller?

   Radera
  3. Tjena,

   Helt rätt, oddsen rör sig absolut inte lika snabbt då likviditet saknas. Samma sak igår när det gällde Örebro - AIK.

   Men jag gjorde ändå ett undantag efter att plöjt igenom statistik då matchen passade in perfekt.

   Men precis som jag tipsade om så bör det MINST vara över 500.000 om spel ska vara aktuellt. Då kan man spela väldigt säkert med 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden.

   Längtar redan till EM-slutspelet, då lär där dock inte vara några större problem med likviditeten på någon marknad :) Där ska pengarna rulla in !

   Radera
 2. Sant att du redovisar resultaten. Men så som din blogg utvecklat sig så är det ganska klockrent att sälja in Fotbollspengar till folk. Att skriva att du vinner på trading utan att förklara är ungefär som att en aktiemäklare bara hade skrivit att han skulle köpa bra aktier och sedan skriva en vecka senare att han kammat hem en bra slant på affären. Din blogg blir liksom inte så informationsrik och intressant längre. Men självklart så bestämmer du själv, vill bara säga vad jag tycker som läsare.
  Men självklart är trading mer lönsamt än betting, håller med dig där.
  Kör hårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, du har rätt i att utvecklingen har blivit så. Men liknelsen med aktiemäklaren tycker jag är att ta i lite, alla som har köpt Fotbollspengar 4.0 vet ju vad det handlar om...

   Jag förklarar kanske exakt hur jag gör, men alla som har investerat i Fotbollspengar 4.0 vet exakt hur jag går tillväga. Jag hade gärna skrivit ut förklaringar om hur man ska göra men då Fotbollspengar har copyright på allt material så är detta ingen vidare smart idè.

   Så jag förklarar ju faktiskt hur jag går tillväga för att vinna ;)

   Det är trist att du tycker att bloggen bli "mindre värd" men jag kommer givetvis att krydda tradingtipsen med egna metoder och andra relaterade saker inom ämnet trading.

   Men jag uppskattar dina åsikter oerhört mycket, kvittar om det är ros eller ris :) Tack för det.

   Radera
  2. Denna blogg hjälper inte andra att tjänna cash med trading, du ger tips och analys men inte hur?

   Radera
 3. Jodå, jag skriver hur jag gör. Och det är att använda mig av tradingmetoderna som man kan hitta i Fotbollspengar 4.0 materialet.

  Så alla som har investerat i Fotbollspengar 4.0 vet exakt hur man ska göra.

  SvaraRadera
 4. Trading-metoder finns överallt att finnas och det är inte Fotbollspengar som "äger" en metod... ganska löjligt om de anser det. Folk vill däremot veta hur man ska gå tillväga i användandet och det är därför man följer en blogg, tycker jag.
  Jag har iaf inga mer behov av att följa Fotbollspengars blogg(läs din) om man bara skriver "denna match använder jag Fotbollspengars metod 1, vinst! Köp fotbollpengar här!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det påstår dem inte, men däremot så har dem skrivit utförliga steg-för-steg guider om hur man ska gå tillväga vid alla möjliga scenarion för att på så sätt alltid öka vinsten och minska risken.

   Jag vet att där finns tradingmetoder att hitta helt gratis ute på nätet och detta har jag sökt efter sen 2009 då jag startade med sports trading, men jag kan garantera att samtliga metoder som erbjuds "gratis" på bloggar och andra webbplatser inte är i närheten av så utförligt beskrivna som hos Fotbollspengar.

   Där får man både text och även bilder så att man ska förstå snabbare.

   Jag säger inte till mina läsare att man ska köpa Fotbollspengar, men jag rekommenderar däremot Fotbollspengar till alla som vill göra sin sports trading lönsam.

   Jag har själv använt metoderna i snart 3,5 år och är supernöjd. Då är det en självklarhet för mig att rekommendera en bra produkt till alla som är intresserade av att tjäna pengar.

   Radera