måndag 18 februari 2013

SUPERRABATT PÅ FOTBOLLSPENGAR 5.0

ERBJUDANDET ÄR AVSLUTAT ! ALLA FEM SÅLDES INNAN TIDEN GICK UT !

Det ser riktigt ljust ut just nu på sports trading fronten. De 10 senaste tradingspelen som publicerats här på bloggen har samtliga varit vinster och det är bara att gratulera till alla som har ryggat. Betfairkontot borde under denna tid ha ökat rejält :) Det har iallafall mitt gjort!

På tisdag och onsdag så ska det spelas Champions League fotboll med godbitar som Arsenal - Bayern München (tisdag) och Milan - Barcelona på onsdag.

Nu till det allra bästa! När tradingformen är såhär pass god och allt ser ljust ut så kan jag med stor glädje även meddela att jag har möjligheten att erbjuda en sanslös superrabatt till alla som väljer att köpa Fotbollspengar 5.0 mellan den 18-28 februari. Rabatten ligger den här gången på 895 kr och då Fotbollspengar 5.0 i vanliga fall kostar 1895 kr så blir alltså priset 1000 kr ! Det är vad jag kallar ett riktigt bra erbjudande.

Men jag kan tyvärr inte erbjuda hur många exemplar som helst till detta extremt låga pris. Det är begränsat till de 5 första som köper och efter detta avslutas erbjudandet.

Det låter för bra för att vara sant, vad är haken ?


Med riktigt bra erbjudanden så finns det nästan alltid en hake. Inget undantag denna gång. Men bara lugn, det är inte mycket som krävs. Men om man inte går tillväga på det sätt som jag beskriver här nedanför så kommer man inte heller att kunna kräva sin rabatt på 895 kr. Så pay attention ett litet tag till om du är intresserad.

1. Du måste registrera ett Betfair konto via den här länken. Har du redan ett Betfair konto så är det inga problem. Betfair tillåter nämligen att man har fler än ett konto, men för att vara berättigad till rabatten så måste du skapa ett nytt konto via min länk. Du måste även göra en insättning på MINST 100 SEK. Om du använder EURO eller PUND som valuta så gäller €10 eller £10

2. Skicka sedan iväg ett mail till adressen tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com som innehåller användarnamnet (ditt alias) som du valde hos Betfair vid registreringsprocessen. Skriv "BETFAIRKONTO" i ämnesraden så jag snabbt kan se vad det gäller och på så sätt prioritera mailet.

3. Jag kommer sedan att svara på ditt mail (inom 1 timme) och bekräfta om registreringsprocessen har gått rätt till. Om du får klartecken så kan du gå vidare till steg 4.

4. Besök den här webbplatsen för att slutföra ditt köp av Fotbollspengar 5.0. Det är väldigt viktigt att du köper via den här sajten för om detta inte görs, så kommer du inte heller att få ta del av någon rabatt. Du kommer att få betala 1895 kr men innan du sätter kaffet i halsen så ska du läsa steg 5.

5. Som sagt, 1895 kr kommer att dras ifrån ditt konto men efter att du har slutfört ditt köp så ska du återigen skicka ett mail till mig på adressen tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com. Mailet ska då innehålla nödvändiga kontouppgifter som namn, clearingngnummer och kontonummer. Jag kommer därefter att sätta in 895 kr på ditt konto!

6. KLART ! Du har precis gjort en riktigt bra investering till ett riktigt bra pris.


Full support från mina sida ingår som vanligt om man skulle ha några frågor angående Betfair eller kanske de olika tradingmetoderna hos Fotbollspengar 5.0. Det är bara till att kasta iväg ett mail så ska jag försöka svara på samtliga frågor så fort jag bara kan. Min support ingår endast till de som har gått igenom ovanstående punkter och givetvis även till de som har köpt Fotbollspengar 5.0 från min första kampanj.

Tradingprodukten som går under namnet SPORTZ, och som har gjort stor succé bland användarna, ingår fram tills den 28:e februari när man köper Fotbollspengar 5.0. Ordinarie pris på denna produkt är runt 5000 kr så man ska inte klaga på att man "får för lite" för 1000 kr.

Men som sagt, även mitt erbjudande utgår den 28:e februari och det är endast de 5 första som får ta del av det. Efter detta så stänger jag kampanjen då jag inte har rättigheterna till att sälja fler än 5 till ett sånt lågt pris. Det är ett exklusivt erbjudande som endast gäller hos Fotbollstradaren.com och något liknande går inte att hitta på internet.

4 kommentarer:

 1. jag har redan köpt fotbolls pengar för längesen har versionen 4.0, men kan man se dina tips om hur du spelar? t.ex. på marseille matchen, har du lirat på spelat marseille sen bokat 0-0, och 1-1 eller? hur ska man veta hur du har lirat?

  SvaraRadera
 2. Tjena,

  Jag förstår inte riktigt vad du menar. Jag publicerar ju inlägg och skriver vilka tradingmetoder som jag använder i varje match.

  I Marseille matchen så var det ju "Resultatmetoden 1" och "No4-Stratgin" som gällde och läser man igenom metoderna så förstår man ju exakt hur jag har spelat.

  Eller ?

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Vill bara säga att om man redan har Fotbollspengar, så är systemen i hop med Rasmus tips en oslagbar pengamaskin för den som är intresserad av oddstrading.
  Den som inte redan har Fotbollspengar 5.0 tycker jag ska nappa på Rasmus erbjudande! Jag har betalt betydligt mer för produkten och också betalt skilt för Sportz, men jag är mycket nöjd ändå.
  Bara under helgen som gick lirade jag in över 10 gånger den summa han nu erbjuder Fotbollspengar 5.0 för bl.a. med hjälp av hans tips.
  Men det gäller att se vilka metoder som rekommenderas. Den som har produkten förstår, annars kan det bli lite knepigt. ;)

  Janne O.

  SvaraRadera
 4. Tjena Janne,

  Tack för de vänliga orden och riktigt kul att det går så bra för dig :) Jag blir extra taggad när jag ser att fler än jag tjänar bra med pengar på mina tips.

  Trist att du fick betala en enskild summa för både Fotbollspengar och SPORTZ men som sagt, detta tjänar man enkelt in. Det tar bara lite längre tid.

  För de flesta så brukar helger innebära kostnader som t.ex krognotan men för oss sports traders är helger förenat med nya pengar på Betfairkontot. Flest matcher är tillgängliga då och då tar vi BETALT big time :)

  Hör gärna av dig fler gånger via en kommentar eller via mail. Jag är alltid intresserad att höra hur det går.

  SvaraRadera