söndag 17 februari 2013

Tradingspel nummer 38: Pacos Ferreira - Nacional

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar = Första: Helförsäkring Andra: Halvförsäkring

Resultat: RÄTT IGEN !!!

Kommentar/Analys:


Spel i den portugisiska ligan hör inte till vanligheterna precis men idag har jag lyckats lokalisera ett, på förhand, ett ganska bra tradingspel.

Pacos Ferreira ligger på en tredjeplats i tabellen och att man ska lyckas knipa andra eller förstaplatsen ser totalt omöjligt ut. På andraplats ligger nämligen Porto med 46 poäng och förstaplatsen innehar Benfica med 49 poäng. Pacos har 34 poäng...

Men om man då inte kan komma ifatt dessa lag så blir en sak ännu mer viktig, och det är att hålla avståndet till lagen som jagar underifrån. Där hittar vi Sporting Braga (30 poäng) och Rio Ave (28 poäng) och sen blir där ett litet hack ner till Estoril som har spelat in 22 poäng.

Att komma på en tredjeplats är superviktigt då detta innebär kval till Champions League nästa säsong. Pacos Ferreira är nog hyfsat sugna på att ta den chansen skulle jag tro...

Det som imponerar stort är att man endast har 2 förluster i ligaspelet. Det "roliga" är att dessa förluster kom mot Benfica (förlust på hemmaplan med 1-2) och Porto (förlust på bortaplan med 2-0). Man är alltså ett riktigt stabilt lag med bara 1 hemmaförlust och 1 bortaförlust under säsongen. I förra matchen besegrade man Sporting Braga med 2-3 på bortaplan och den vinsten var störtskön skulle jag tro !

Övrig statistik är att man bara har släppt in 6 mål på hemmaplan. Men man är samtidigt inget gäng som bjuder på någon "gladfotboll" och det kan man utläsa ifrån att man har gjort 10 mål på hemmaplan.

Nacional är ett lag som verkligen blandar goda resultat med lite sämre. I de senaste 8 matcherna så har man förlorat varannan match. Man är inget vidare bortagäng med raden 3-0-6. Hemma är man en aning bättre och det bevisade man inte minst i senaste matchen mot Benfica. Då lyckades man få till ett 2-2 resultat.

Så formen känns lite på gång. Man vann sin senaste bortamatch mot Vitoria Setubal med 0-2.

Ska det bli tionde raka vinsten ??? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar