söndag 24 februari 2013

Topptipset - Vecka 8 - Söndag


Resultat: 6 rätt. Bra tvåa på Malaga. Blev bara 3-0 till Betis... Utdelningen blev låga 255 kr.


Hinner tyvärr inte med några större analyser idag. Men jag tycker att det finns värde i att backa upp 1:an på City samt 2:an på Malaga. Chelsea är inte i "the zone" känns det som. 1-1 mot Sparta Prag i veckans EL och man tog sig vidare med ett nödrop. City måste gå för 3 poäng om man fortfarande ska en en minichans till Premier League segern denna säsong. Som Chelseafan smärtar det att sätta säker 1:a men ibland måste man spela med hjärnan och inte hjärtat.

Malaga möter ett Betis som inte har gjort mål på 4 raka matcher. Då Malaga är ett otroligt försvarsstarkt lag så borde den här matchen passa som handen i handsken. 0-1 eller 0-2 ?

Jag varnar för Bradford. Det är en ligacup final och man har redan slagit ut Arsenal och Aston Villa. Runt 70% på en Swansea vinst är sanslöst i mina ögon. Bradford lär vara hyfsat taggade. Här kan allt hända och en "helis" är på sin plats.

Varnar även för Espanyol. Riktigt fin form och man möter A.Madrid i "rätt läge". Nästan 80% på en hemmavinst är på tok för mycket. Jag tror och hoppas att Espanyol kan ställa till med en ordentlig skräll.

Inter saknar Diego Milito. Mannen som har gjort flest mål i Intertröjan den här säsongen (9 stycken). Man borde inte klara av att vinna mot Milan. Då det är ett derby så finns ingen hemmafördel precis. Men efter supermatchen mot Barcelona så kan en reaktion komma i Milanlägret. Men en förlust tror jag dock inte på då Inter saknar sin bästa målskytt.

Systemet landade idag på 216 kr. Lycka till alla Topptipsters :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar