måndag 11 februari 2013

Tradingspel nummer 31: Hertha Berlin - Union Berlin

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Det blev en svängig match där Union tog ledningen med 0-2 för att sedan tappa till 2-2 som också blev slutresultatet. Där fanns många lägen att gröna ut sig och en ny vinst satt fint :)

Kommentar/Analys:


Wow, vilken match vi har att se fram emot! Det är derby dags i Berlin där Hertha står som värdar. Matchen är utsåld sedan lång tid tillbaka och det förväntas bli uppemot 75.000 åskådare ikväll... Inramningen och atmosfären kommer att bli magisk.

Båda lagen kommer till matchen med bra form. Hertha är snäppet vassare och har 18 raka utan förlust. Man har vunnit sina 4 senaste matcher så formen är tipptopp. Men en grej som förvånade mig rejält är att laget har endast gjort 14 mål på hemmaplan. På bortaplan har man hittat nätet 27 gånger... Men det kvittar egentligen att man inte gör så många mål, laget har bara släppt in 5 stycken på sin hemmaplan.

Vid en eventuell vinst går man upp i serieledning. Samma poäng som Braunschweig men med bättre målskillnad.

Union Berlin gör det också bra och ligger 5:a i tabellen. Man har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna och den enda förlusten kom 17 december mot serieledarna Braunschweig. 4-3 slutade kampen men det får anses som bra. Man gjorde 3 mål på bortaplan mot ett av de bästa lagen i Bundesliga 2.

Man jagar Play-Off plats till Bundesliga 1 men man har 8 poäng upp till Kaiserslautern för tillfället. En vinst hade nog smakat mumma!

Derby och höga förväntningar. Oftast så blir dessa matcher inte riktigt vad man förväntar sig. Men nu gäller det tysk ligafotboll i andra divisionen och där kan i stort sett allt hända... Tar vi oss en titt på bilden här nedanför så måste man bara testa No4-Strategin idag. Oddsen är fantastiskt generösa med tanke på matchförutsättningarna.


Matchen sänds på Eurosport med start klockan 20:15. Jag hoppas på en underhållande match och förhoppningsvis så kan man tjäna ett par kronor idag också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar