fredag 15 februari 2013

Tradingspel nummer 35: Jahn Regensburg - Braunschweig

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: SJUNDE RAKA VINSTEN !!!

Kommentar/Analys:


Hemmalaget Regensburg, som ligger sist i tabellen, får finbesök när serieledarna Braunschweig kommer på besök idag. Utgången borde ju vara en solklar tvåa men då bottenlagen möter topplagen, och helst på hemmaplan, så är det som om spelarna i hemmalagen druckit ett helt flak Red Bull innan matchen blåses igång. Det är ett fascinerande fenomen.

Det skiljer hela 32 poängen mellan lagen och dagsformen pekar även till bortalagets fördel. På de 8 senaste så har man 5-2-1. Regensburg stoltserar med mindre imponerande 1-4-3.

På bilden här undertill så finner du även lite mer härlig statistik.

Klicka för större bild!

Regensburg har inte heller vunnit på 7 hemmamatcher och det finns väl inte så många som tror på en vinst idag heller. Men som sagt, bottenlag VS topplag är alltid klurigt. Men att tradingspelet ska sitta känns extremt troligt så insatsen blir därefter.

Lycka till och hoppas att ni ryggar ! Förhoppningsvis så blir det de sjunde raka vinstspelet. I så fall kommer självförtroendet att vara på topp inför helgen och då finns det en hel djungel av fotbollsmatcher som man ska vinna cash på.

Förresten, om du inte har röstat i Betsson tävlingen så kan du göra det genom att klicka på knappen här till höger. Vill du inte rösta på min blogg så rösta på någon annan. Det är alltid roligare när det är fler som är med och bestämmer vinnaren. Men om du väljer att rösta på min blogg så ska du ha ett enormt stort TACK :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar