tisdag 5 februari 2013

Bästa Bettingbloggen 2012

Varje år så anordnar spelbolaget Betsson en tävling där dom utser årets bästa bettingblogg. Jag brukar alltid vara med och rösta men då jag har fått reda på att ett par stycken av mina läsare har nominerat mig som en utmanare så tänkte jag att kanske fler vill göra detta.

Där finns 8 bloggar som från början redan är nominerade men man kan skriva in adressen till valfri blogg som man vill lägga sin röst på. Just detta hoppas jag på men man ska givetvis rösta på sin favorit.

Men om valet faller på mig blogg så tackar jag så hjärtligt :)

Säkert många som tänker att min sajt inte är en renodlad bettingblogg ? Det är sant. Jag skriver ju mest om sports trading men jag vet många som läser mina spelanalyser + analyserna för Topptipset för att sedan använda detta i sin betting. Så det blir ungefär som en bettingblogg...

Lägg din röst på Sveriges Bästa Bettingblogg genom att klicka på bilden här nedanför:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar